Om oss

JE Eriksson Mark & Anläggningsteknik AB, eller JE Mark, som vi kallar oss – utför de flesta typer av markarbeten. Från kvalificerade anläggningsprojekt och trädgårdsanläggningar till skötsel av utemiljöer.

Verksamheten startades sommaren 1998. Idén var att på ett effektivt sätt tillvarata den erfarenhet och kunskap inom markbyggnad och entreprenadverksamhet som byggts upp under lång tid i olika företag, bland annat Riksbyggen och HSB.

Målsättningen var, och är fortfarande, att tillgodose behovet av kvalificerade markarbeten. Verksamheten har under tiden vuxit och JE Mark är idag en betydande aktör inom finplanering i Stockholmsregionen.

Vår filosofi är att få nöjda kunder som vi kan bygga långsiktiga relationer med. För oss är det självklart med ett personligt engagemang i de entreprenader vi utför.

Vi utför markentreprenader åt ett flertal kunder av varierande storlek – från bostadsrättsföreningar, byggföretag och bostadsföretag, till förvaltningsföretag och kommuner.

I våra entreprenader jobbar vi tillsammans med ett nätverk av samarbetspartners, inom bland annat betong-, el-, smides-, asfalt- och byggarbeten. I vårt samarbete inom detta nätverk kan vi utföra stora och kvalificerade entreprenader inom Mark- och Anläggningsteknik.

Om du vill veta mer om oss eller behöver kvalificerad hjälp med markarbeten så tveka inte att kontakta oss för anbud och förslag till lösningar.