Om oss

JE Eriksson Mark & Anläggningsteknik AB, eller JE Mark, som vi kallar oss – utför de flesta typer av markarbeten. Från kvalificerade anläggningsprojekt och trädgårdsanläggningar till skötsel av utemiljöer.

Verksamheten startades sommaren 1998 och vår drivkraft har alltid varit att tillgodose behovet av kvalificerade markarbeten. Vår filosofi är att få nöjda kunder som vi kan bygga långsiktiga relationer med. För oss är det självklart med ett personligt engagemang i de entreprenader vi utför.

Vi utför markentreprenader åt ett flertal kunder i Stockholmsregionen av varierande storlek. Från bostadsrättsföreningar, till bygg- och förvaltningsföretag och kommuner.

Tillsammans med ett nätverk av samarbetspartners, inom bland annat betong-, el-, smides-, asfalt- och byggarbeten kan vi utföra stora och kvalificerade entreprenader inom mark- och anläggningsteknik.

Om du vill veta mer om oss eller behöver kvalificerad hjälp med markarbeten så tveka inte att kontakta oss för anbud och förslag till lösningar.