blomma_je_mark_anlaggningsteknik.jpeg

Om oss på JE Mark

JS4a.jpg

Allt inom mark och anläggning

JE Mark har lång erfarenhet av att bygga och vårda markanläggningar. Vi utför allt från projektering till kvalificerade finplanering och anläggningsprojekt. Vi erbjuder även skötsel och finplanering av utemiljöer.

Läs mer om oss nedan och ta gärna del av vår affärsidé och KMA-policy samt vår fina broschyr som beskriver vår verksamhet.

 

Kvalitet är vårt ledord

Vi bygger och vårdar markanläggningar i Stockholmsregionen, tex. parker, gator och torg. Våra medarbetare utbildas kontinuerligt för att upprätthålla en hög kompetens inom respektive avdelning inom ramen för vårt ledningssystem (motsvarande kraven i BKMA). Läs mer om vårt miljö- och kvalitetsarbete.

Sedan 1998

Verksamheten startades 1998 och vår drivkraft har sedan start varit att tillgodose behovet av kvalificerade markarbeten i Storstockholm. Organisationen kännetecknas av korta, raka beslutsvägar. Genom ett nära ledarskap blir vi ständigt bättre – tillsammans.

 

Långsiktighet

Nöjda kunder är det viktigaste för oss och vi eftersträvat att bygga långsiktiga, starka relationer. Vi vet vad marknaden behöver idag och i morgon. Därför kan vi redan i tidiga skeden hjälpa våra kunder att nå framgång och på sikt förverkliga sina visioner både inom finplanering, skötsel och mark och anläggning.

Våra kunder

Vi är specialiserade på de två närbesläktade verksamhetsområdena, anläggning respektive skötsel. Det ger oss möjlighet att tillfredsställa många kundbehov och att dra nytta av kunskaper på vartdera området för att höja kvalitén på det andra. Vi skapar trivsamma och hållbara utemiljöer åt kommunala, statliga och privata uppdragsgivare.

Totalentreprenad

JE Mark har lång erfarenhet och bred kompetens inom markentreprenader och trädgårdsanläggning. Tillsammans med ett nätverk av samarbetspartners kan vi utföra stora och kvalificerade entreprenader inom mark- och anläggningsteknik och skapar säkra, trivsamma och hållbara utemiljöer.

Kontakta oss

Vårt huvudkontor finns i Sollentuna men vi utför uppdrag i hela Stockholm. Om du vill veta mer om oss eller behöver kvalificerad hjälp med markarbeten så tveka inte att kontakta oss för anbud och förslag till lösningar. Eller kom förbi oss och ta en kaffe eller te så berättar vi mer!

Sök våra lediga tjänster!